sobota 25. srpna 2012

Trip to Fremantle 25.8.2012

V sobotu jsme se vydali do Fremantle, což je část Perthu žijící vlastním životem s historickým nádechem a krásnou atmosférou, rozkládající se u pobřeží. Kotví tu opravdu hodně lodí a člunů a mají zde i vlastní parking plochy (regály) na pobřeží.

Je to jedna z dalších a oblíbených turistických oblastí s mnoha krámky, starými budovami a mnoho kavárnami na pobřeží. Fremantle má opravdu své vlastní kouzlo, navíc nám perfektně vyšlo počasí, takže to byl super výlet.

Opravdovou peckou byl místní obrovský pivovar LITTLE CREATURES, který byl narvaný k prasknutí, i když zde pivo stojí kolem 8 až 10 dolarů :-).
Po obou stranách zároveň vidíte obrovské tanky s pivem....




Jak jsem již psal, je tu neuvěřitelné množství lodí a doky jsou tu obrovské. Lodě dokonce "parkují" v regálech, podobně jako u nás máte ve fabrice v regálu různé materiály a vyzvedáváte si je ještěrkou, tak zde to funguje úplně stejně, akorát máte v regálech několikatunové lodě :-)

parking :-)

Není divu, že v každém krámku a restauraci vám nabízejí FISH AND CHIPS, je to místní specialita, něco jako kdyby jste si u nás chtěli dát řízek :-).
A jelikož jíte venku a jste na pobřeží, lítá tady mnoho racků... no a co dokáže pár racků se zbytkem, co jste nedojedli? Podívejte se sami.....









Všem vřele doporučuji pokud budete v Perthu navštívit Fremantle. Jezdí zde jak RED CAT, tak mám pocit i BLUE CAT. Město má určitě svou atmosféru a ikdyž je zde třba hodně turistů, můžete jít na pláž a relaxovat.

Žádné komentáře:

Okomentovat